Followers

Saturday, 24 March 2012

Mini giveaway by Manja-I'm Limited Edition

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum.Ok,nak join mini giveaway oleh cik Manja..hehe

Giveaway ini berlangsung dari:
21/3/2012 sehingga 18/4/2012

Pertanyaan yang harus dijawab:
 “WHY I THINK I’M LIMITED EDITION

Why I Think I'm a limited edition?hahaha aku ni limited edition ke?Perasan je.Ok la aku ni limited pasal aku ni sampai skang still single ok,no kaple2...Aku tahu ramai tak percaya pastu cakap aku ni penipu besor.Bila org cakap pasal cinta mesti aku akan berundur bertapak-tapak ke belakang.Aku terlalu kolot yaaa amat pasal cinta tapi yang paling aneh aku yang akan solve kan problem org yang bercinta plak tu..memang weird la aku ni kan?Pastu aku rasa aku ni limited edition pasal nama sebenar aku dalam kad pengenalan pun weird n unique.Orang yang tak kenal aku mesti terbeli-belit lidah  dan tergulung-gulung lidah nak mnyebut nama aku tu..Lepas dah tahu nama aku msti orang susah nak lupa nama aku sebab nama aku ni memang lain dari yang lain.Kira limited edition punya nama la.Ok cuba try sebut nama aku ni laju-laju.
Nolifitriyeni Binti Afdalus.Ape macam?unique kan nama aku???haha

Lepas tu aku rasa aku ni limited edition pasal aku ni garang.Kawan-kawan aku akan gelar aku ni garang macam harimau,budak2 mmg takut la,msti respect habis..haha kalau adik aku plak gelar aku Lolipop yang gula-gula tu.Disebabkan kegarangan aku ni la aku tetap bertahan single smpai la sekarang.Perghh gila mmg cabaran la bila sume org sekeliling berkaple ni.Tapi aku maintain je single gitu lorh..^_^.Sape kata single tak bnyak dugaan?bnyak gak ok..

Aku ni limied edition gak pasal aku boleh terima pmpuan yang pnah tak suka aku,benci aku jadi kawan aku.Pernah terima pmpuan yang tuduh aku kaw kawa punya.Alah ni kes berebut lelaki la kiranya.And then,aku boleh terima mereka-mereka yang menyakiti aku dengan menutup kesalahan yang mereka buat.Sedih,pedih nya aku tutup kesalahan mereka drpda pengetahuan classmates mereka sndiri tapi mereka tak pernah jaga perasaan aku punn,malah tak ada rasa segan pun.Paling sedih time tu aku baru habis balik ceramah agama kot..ish ish.Tapi walau ape pun mereka tetap baik...Limited tak org macam aku?hahaha maybe tak ramai kot org akan buat mcm yang aku buat.Pastu aku boleh terima manusia yang merupakan org terdekat aku ni tipu aku bulat-bulat,aku terima manusia buruk-burukkan sahabat aku juga demi seorang lelaki,demi cinta..tapi sedih,orang tengah aku sndiri kot.Masya Allah.Tapi takpelah redho je la.Tapi aku tak boleh  nak terima sahabat yang tikam kawan sendiri.Sekian,wassalam...*_*

Berhajat nak sangat-sangat:
1. 1 x hot slim purse kaler oren-hitam
Sponsored by Girls' Favourite Shop

2.2 x sexy beg (chosen by the SPONSER)

3.1 set x syiria + inner silang/inner neck 
1pc  x maxi dress Sponsored by Facebook Shawl Hijab Room

Ini disertakan link facebook saya:



1 comment:

Gadis Chubby said...

wah tq sbb join

everything is complete.

yes u are limited edition 4 sure. :)

insyallah ade peluang nk menang :)

p/s: unik name