Followers

Tuesday, 3 January 2012

Tahun baru:Jangan la gerimis mengundang lagi



Salam,tak sangka dah masuk 2012 rupanya...dah meningkat dah umur.Hmmm harap-harap tahun 2012 ni tak ada dah gerimis mengundang,ku sangkakan panas berpanjangan,rupanya gerimis mengundang tak sedar ku kebasahan,mendung berlabuh dan yang sewaktu dengan nya.Lambat giler nak wish selamat tahun baru kan?btw,buzy giler ni mengalahkan PM..Hihi..btw,malas giler nak balik shah alam ni..tapi dah nak buat macam mane dah takdir tercampak kat sini..terima la seada nya..Sebak giler dada ni,terkilan ngan ape yang terjadi sejak kat shah alam ni


Tak sabar giler nak habis belajar,nak lupakan segala-galanya..nak start new life,berusaha untuk jadi lebih baik...hmm tak lama lagi nak praktikal dah..huhu cepat nya masa berlalu,lpas praktikal nak rest dulu..korang,kalau buat "operation" tapi tak success agak2 berbaloi tak erk?hmmm buntu giler nih

Hmmm macam-macam hal berlaku dalam tahun 2011 seolah-olah baru semalam rasa nya mimpi ngeri berlaku...you know what?saya still trauma yang teramat sangat lorh..ok,orang sambut tahun baru ngn meriah,kita sambut tahun baru ala kadar je kot..tak sambut pape pun..penting ke nak sambut???

Hmm takda mood betul tahun baru,jumaat minggu lpas start demam sampai meracau-racau..dahsyat giler kan?haha tu la..hmm tapi hepi la hari khamis tu dapat tahu nama n budak tu punya course,sempat pulak senyum2 sendiri sampai housemate tegur..wah nama nya pun start huruf "A" gak..huhu,btw,saya dah tak percaya ngn lelaki muka "suci" skang ni..

p/s:Lpas ni nak gi bandar sg long n bangi pulak..ya allah penat nya mane nak fokus blaja,mane nak fokus kesihatan,mane nak fokus kewangan..ya allah permudahkan lah urusan ku agar operation dapat dilakukan..tak sanggup dah ya allah..aku redha terima segala risiko..
                              
                                                    

2 comments:

asmara said...

:)

sobri yaacob said...

azam baru.. tahun baru >)