Followers

Sunday, 11 September 2011

Rakan Seperjuangan 2008-2009

Ok,ape motif nak cakap pasal korang ni?haiyoo i miss all of u..T_T
Ok,motif nye korang adalah rakan seperjuangan nolly dari 2008 until 2009
Yes,memang agak terlambat untuk cakap pasal benda ni kan?



*
*
*


Encik Reza : 5 years memegang jawatan class monitor..Got fair skin with spect

Encik Adib : Suka sorang2,suka amik tau gossips gurls..hehe tapi bakal scientist 

Encik Adha : Difficult to describe.huhu bila dah naik baran..ha amikk ko..takut owh!

Encik Dollah : Berkopiah alim..kurang hancurss drpd sume guy..tp pembekal CD kosong..haha.Ape yang mereka buat?ok just ignore

Encik Imran : With camera,her game..her maid say siang bg orang malam untuk die malam  bg orang siang untuk die..haha

Encik Amirul : The GG..Kenapakah digelar sedemikian?biarlah rhsia..Knal from skol rendah digelar the stokin..hehe..like amoi tu

Encik Muizz :Difficult to describe..the rockstar yang pendiam with guitar.Bila malu muka blushinggs..

Encik Firdaus : Selalu merepek-repek with tunggang langgang tatabahasa..good in art..he  luahkan feelings menerusi lukisan..pelik kan?layan je mood die kekadang ok,hepi go lucky n crazy2 gak..

Encik Faiz :  He is ex BTHO..Tetiba terkantoi..he we can call amoii desire,suka pakai baju saiz adik die yang cutting like gurls cutting..
   
Encik Soo Lee :Time blaja tido je,Sleeping beast tapi die pandai..Aneh kan?suka bawa botol air besar gedabak..bagus kan?kkdg ape la he talk about ni?haha

Encik Shen Wei : Kaki pmpuan..haha its joke tapi setia ngn  his gf,bnyak cakap juga

Encik Jin Hong  : Seorang yang pendiam..kurus je + tinggi,he looks gayboy when berdua with Shen Wei..hihi

Encik Hendri : Woo..giler2 juga,kurus keding..bila rambut kna gunting paksa sebiji macam Temenggung Jugah anak Barieng,slalu naik skuter die gi skol,ohh ye this is my uncle meyh..^_^

Encik Syafiq :We do not know the real him..Difficult to describe..he is cool,kkdg pendiam tapi tak juga pun..tetttttt..sape yg kenal je tau perwatakannya yang sebenar.

Encik Issa :Ketua pengawas yang giler2..hancur gakss..Perasan hero malaya.."yeah miss nolly,boleh saya bantu"..hahaha

Encik Afiq :Peminat tegar nasyid,slalu menang tu..sorang yang baik tp budak2 gelar "roti canai satu",kenapakah?tak baik tau..ok2 budak2 5 sc amanah memang macam ni suka bergurau ye tak korang?(!_!)..tp jgn smpai ada yg tersinggung..

Encik Ammar :Bajet hensem,pantang nampak cermin kot.."Nolly ada cermin tak?nak pinjam"..haha adoii mgalahkn gurls..,mggelabah bila jerawat brtmbah bnyak..*_*

Encik Hafiz :Selalu buat muka suci,muka cam nak tido je,berspect kaler putih,pendiam juga tp bila dh satu geng ngn Encik Reza mula la tnjuk belang die tu=.=


*
*
*
Cik Killa : Manis orang nye,suka bawa kek yang sedap2 kat skol,kalau gi shooping ngn die mmg sakit kaki la nmpaknyer..

Cik Sofea : Ermm si gadis yang cantik ni memang tak suka org paggil die "Peah"..kalau Princess Fea takpe..berhajat nak jadi adik ipar Cik Wardah..*_*

Cik Jannah :Ayat femes.."pehal???"..ayat macam nak cari gaduh je kan sis jenny ni..sempat cuak time blum knal cik jenny ni..lalala

Cik Alia :Difficult to describe,kwan dr skol rendah..hmm baik,muka suci..dalam gmbar ktorg macam kembar..ye ke?tapi cik leya lg cantik kan?

Cik Maya :Hmm knal dr skol rendah..bdak baru kot time drjah 6..Pergghh english die          sangat perfect..the best in english..bila ngn cik leya,cik aifa n cik najwa macam2 gelaran la kuar.radin la,dugong la,ayam la,dude la.gemuk la..n bla bla bla

Cik Najwa : Selalu je bergaduh ngn Encik Amirul..kwin kan baru tau..Cik Najwa ni suka sangat gelak..yang sorang slalu ejek yang sorang GG..Yang sorang slalu ejek dugong..haishh mereka ni..

Cik Mimi :Cik memot,have a fair skin,so cute..suka gelak juga,slalau jumpa cik memot kat pasar malam bangi seksyen 16.

Cik Wardah : Kecik je orang nye,comel je,alim..peminat setia korea,sorang yang serius..jgn main2 ngn cik wadud ni..biasa la orang lahir bulan january memang macam ni..haha xgitu?Peneman berkawad kaki satu ketika dulu..

Cik Aifa : Ayat femes die.."Aku dah gemuk la"..Ermm risau sangat ngn berat badan die..padahal ok je pun..tp pandai berdebat owh n bola jaring gak..jgn main2..

Cik Shobana : Budak kelas selalu paggil die "minah rempit"..sebab ape?hmm bawa motor memang laju..dah la kurus je,hehe pandai dan boleh bergaul ngn malay n chinese too..dah lama dah kenal ngn cik shobana ni dr skol rendah..kan cik shobana kan?

Cik Shin Yeng : Ermm panggil die ni natalie,hmm kalau kat kelas die ni memang mesra2 ya amat la ngn Encik Faiz..macam ada pape je kan?tapi tak ada pape pun

Cik Tan Poh Lin : Ermm pendiam,serius,rajin..part mata die yang sepet tu nmpak garang wooo

Cik Chiau Yin : Pandai,teramat pendiam,suka part rambut die ni,suka buat hal sendiri...

Cik Mei Zi : Satu-satu nya yang paling bnyak cakap,hepi go lucky gitu,pandai juga..

Cik Yardley : Pendiam juga,teramat lembut n halus percakapan nya..

Cik Low Pei Ying : Teramat fasih bahasa melayu nye,seorang pengawas,bnyak cakap juga,boleh mnyesuaikan diri dengan malay

Cik Anis : Hmmm sorang yang genius,have fair skin with spect,rajin,tak keluar rumah..study je 24 jam..keh keh(xad dlm pic)

Cik Tira : Dah lama berkawan dr darjah dua lagi..orang cakap muka kami sama..macam kembar la..mane ada cik nolly disitu lah ada cik tira,dimana ada cik tira disitu la ada cik nolly,slalu gak gaduh,tapi lepas tu ok balik..nanti k-o balik.haha..giler2 gak prangai nye,orng nye kcik je(xad dlm pic)

Cik Fida : Hmm kalau tak knal org cakap die garang,tak suka kuar rumah gak..yang penting dia boleh jadi housewife yang baik & serba boleh..caya la..nanti kawin jgn lupa jemput tau?
hahahaha(xad dlm pic)

Me : Seorang yang pendiam,tapi ramai orang cakap diam2 ubi berisi..haha btul ke?..hmm nmpak sombong giler kalau org yang tak knal,garang macam singa,tak pandai nak bersosial sangat,tak pndai nak start tegur orang maksudnya tak pndai berkawan sangat.suka jaga hati orang..btul ke?ermm seorang yang serius,boleh jadi a leader..ye ke mane ada la..tipu je..hmmm ape lagi?(!_!) 


Rakan Seperjuangan 2008-2009

5 SAINS AMANAH (!_!)
All the best u alls..Chaiyokk!!!


P/S:Jika ada jodoh kita ketemu lagi...(!_!)..salam sayang..muah muahhhh
P/S:Bnyak sangat kenangan so tak larat nak story..hehe tp still di ingatan..^_^..hope sume kenangan kita still  ada dalam memori korang gak.Hope!!!

No comments: