Followers

Sunday, 10 July 2011

Suka tapi tak jatuh cinta

Awak....sebenarnya dia suka kat awak TAPI dia tak jatuh cinta pun kat awak.Sebab tulah dia tak pernah terus terang. Awak...sebenarnye dia dah ade orang lain yang lebih special dalam hidup dia berbanding awak. Mungkin selame dia suka awak sebab lain tapi tak lebih dari itu.Mungkin ada sebab lain yang awak tak tahu.Maybe.Awak jangan la anggap orang tu serius..awak kna pastikan dia serius dengan awak dulu.

Awak..awak kene ingat, kalau lelaki tu suke dan jatuh cinte dengan awak, dia akan mula serius dengan awak.Sebab tu lah dia tak tackle awak betul2 nak jadikan awak gf dia. Awak pun satu, lain kali jangan mudah suke kat lelaki sangat.Lelaki memang ayat nak sweet je awak..Huhu so awak,awak kna blajar dari "pengalaman"..jangan nak "senang2" je suka kat orang okeyh awak...Jangan jadi macam ni..kesian kat perempuan.Tapi awak jangan risau..kita tak kan biar kan perempuan-perempuan macam kita ni dibuat macam ni okeyh..janji.


*
*
*










2 comments:

Sam Banjamin said...

beza kan suka dengan cinta... tapi adik2 kaum hawa, harus juga ingat... perkataan i love u itu pun tak semestinya bermaksud saya cinta awak... boleh jadi saya sayang awak... sayang tak sama dengan cinta... jadi hati2... jgn mudah terpedaya dengan lelaki...

tulisan kamu bagus... jom ke blog saya...
http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/02/kian-melayu.html

sudi2 baca dan komen... mari terus saling support di Gerila Penulisan Kreatif...

Sam Banjamin a.k.a Zulkifli Sa'don
(pengasas gerila penulisan kreatif)

Adylia Qarissa said...

Ayat2 tekel yg selalu guna hekhekhek