Followers

Saturday, 7 May 2011

Nape harus terjadi?


Ya Allah ya Tuhan...nape sume ni harus terjadi?Aq xsanggup...sume lelaki mmg mcm ni ke?aq tau aq xpatut cpat sgt berprasangka buruk kat dorang...but why???ada x sesiapa nk bg reasonnya kat aq?hmm ntah la patut la aq rasa semacam je td,rupe-rupenye ada sometink nk jd kat aq...aq trauma ngn lelaki sbnrnye...bak kata someone,aq ni "allergic" ngn llki..hahaha xda mknenye pun.Aq xallergic ngn lelaki la,aq ok je kawan ngn lelaki ni..tp yg leh masuk ngn perangai "weird" aq ni la..klu yg xleh msuk ngn prangai aq,I'm sorry la ye,bukan bermksud aq sombong ke ape..sape yg xknal aq maybe akan fikir aq ni sombong giler kan???aq tau tu tp aq xksah pun.

Ternaik cab pak cik babi,bangang,celaka,sial punye org tua gatal merenyam..Ermm xperlulah la cite kan,tp die cite lucah2 giler2 babi ngn aq..Celaka tul..oppss sory la klu nk mncarut ke ape..tp aq xsuka la lelaki camtuh xsedar dek tua.."rumah kata pergi,kubur kata mari" la pak cik tua,,aq fobia la dh bnyak kali aq kna..nape aq kna sume ni sdangkan aq xberminat pun ngn bnda2 alah tu..bg aq klu nak tau pun,nak cite bnda tu open-minded bile da kahwin dengan sesorang lelaki yg telah sah bergelar husband aq xpe la..ni x..sory la klu aq xopen minded psal bnda2 mcm ni..klu psal kna blaja aq blaja la..nama pun amik medic2 ni msti la kna tau kan..tp aq xnk over..aq tau lelaki mmg suka la bab2 camni kan?segar mata korang kan tgok video l***h siap wat koleksi kan...klu xtgok mmg xsah la kan..ye aq tau korang ad nafsu..tp yg paling aq heran..dengan org yg berpurdah pun bdak2 lelaki ni berani kacau2..pe sume  ni?pelik je aq...

Lelaki,mungkin ko dh xpcaya kat golongan hawa ni..tp xbermakna ko boleh wat suke2 hati  mak nenek ko je kan..pegang sana,pegang sini,sentuh sana,sentuh ni..apesal bangang sgt?so ko ingat sume pmpuan ni murah la..mcm tu ke?kawan lelaki yg dh bertahun-tahun knal aq pun demi Allah xpnah perlakukan aq seperti tu..dorang respect aq n xkan brani anggap aq murah camtu..kkdang aq bnci ngn diri aq sndiri..org luar anggap sume pmpuan ni murah je kan???aq jarang marah tp jgn smpai aq keluarkan kata2 kesat maki ko kan? 

Ya Allah,setelah bermacam-mcam kejadian ni..aq takut ngn fobia la ngn lelaki..camne aq nk atasi sume ni???nak xnak aq xboleh lari dr dorang kan..tp wat masa ni aq still kna berjaga-jaga je la jgn disakiti lelaki dh..wait n see je la sume prmainan dorang..biar Allah je yg balas..Tuhan tu kan Maha Adil n Saksama...n maybe disebabkan all factor ni la aq xbrani buka hati aq untuk lelaki..aq xnk permainkan oleh dorg sebab sakit n perihnye bile dipermainkan..aq xkisah org cakap aq ni memilih..ye mmg aq memilih yg terbaik untuk hidup aq.Biar la org kata hidup aq ni xbest,sunyi n so on..aq oke je.Peduli la hidup aq kan???Sebab setakat ni,dorg still baik n oke ngn aq..xmau gado2 ni kan.Xelok tau!!!




5 comments:

Othello said...

the truth is always ugly..b strong and search the ocean of people you`ll find the black pearl...

Ku Azhar said...

ish3..sama la takut gak dgn perempuan..eh ye ke? hehehe :p

hz adam said...

bwk chili spray r, HAHA

Fendy said...

sebab tu kene pilih kawan...lagi2 suami..pilih yg boleh bimbing...InsyaAllah...xkan takot dgn lelaki...

ilovekampungku said...

InsyaAllah, tuhan akan temukan kite dengan seorang lelaki yang baik baik