Followers

Tuesday, 5 April 2011

Realiti hIDUP...!!!!



Entah lah sebenarnya aq xda mood pun...tp jgn ganggu aq lg..plizz jalani ur own life!!!...tiba2 aq terdetik untuk baca keratan newspaper bertarikh 31 march.aq xtau la. tiba2 bile aq baca aq sedih sgt2,hiba xtau nak kata ape..shock juga la..btul ke aq akan jd mcm die?nasib aq akan jd mcm die?ape dosa aq dilahirkn mcm niyh???drpd research2 yg aq google aq pasti sgt.,tp nape aq kuat sgt nk cari information niyh..tp ntah la..klu btul camne?tipu la aq xsedih..sedih kot..tp aq xleh nak watpe dah..xkn la aq nk menangis lg..IMMPOSSIBLE!!!..Psal bnyak dh air mata aq mengalir..aq sdih sgt..xda mak ayah kat sisi..wlupun bnda ni doktor xsahkn lg 100%..tp aq tau doktor pun mungkin ssh kot nk explain kat aq,takut aq sdih,kcewa n then bunuh diri..tp nape aq hipokrit sgt..berlagak mcm xda pape j kan time pegawai2 yg wat x-ray tu tnya mcm2 n then wat muka mcm aq nk mati ari2 juga..Tp aq relax je la..mayb dah takdir aq camtuh..n salah aq gak nape aq xtau lbih awal?why?why?why?why?why?why n why n why?sebab aq  rasa aq sihat walafiat..tp skang xlg kot.aq xmmpu wat mcm2 wktu dulu2 lg..aq xboleh degil aq kna time hakikat aq xmcm org lain lg dh lepas ni.. 


1 comment:

kacang said...

salam..
saya student occupational therapy..

awak cuba refer dekat physiotherapy..t insyaALLAH boleh kurangkan risk untuk operation..nie kawan physio sy nasihatkan..